Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristu Şapera: "Am tratat jocul serios şi asta s-a văzut şi pe tabelă"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
30.11.2013

Sapera

Hristu Şapera a vorbit despre succesul obţinut de echipa sa în faţa celor de la BC Timba Timişoara, scor 104-64.

Toată lumea se aştepta la această victorie. V-a mulţumit jocul echipei?

Desigur. Au fost şi inexactităţi într-un astfel de meci, dar cred că am tratat jocul serios şi asta s-a văzut şi pe tabelă. Cred că a fost o oportunitate ca unii dintre jucători să prindă nişte minute, într-un meci care nu este atât de uşor precum a părut. Ţin să reamintesc că Timba a făcut un meci foarte bun cu Mediaş. Noi ne-am făcut treaba în acest meci, am câştigat cele 2 puncte, un lucru foarte important.

Ce şi-ar propune echipa pentru jocurile rămase din anul 2013?

Noi ne propunem întotdeauna să câştigăm fiecare meci pe care îl avem. Vom avea meciuri foarte importante, cu Craiova, la Craiova şi cu Mediaşul acasă, o echipă foarte, foarte bună, cu jucători foarte buni. Sunt două meciuri importante pentru noi, pentru linia noastră de clasament. Vom face tot ceea ce ne stă în putinţă pentru a le câştiga.

Privind puţin înapoi, sunt puncte pe care le regretaţi de la vreo anumită partidă?

Nu putem să privim înapoi. Desigur că au fost meciuri pe care puteam să le câştigăm, mai ales cel cu Timişoara, dar altfel trebuie să privim înainte. Am pierdut nişte meciuri în deplasare, aşa cum au pierdut foarte multe echipe. Mai puţin important este acest lucru acum, important este ce vom face pe viitor. Cred că în acest moment avem şansa de a termina turul campionatului pe o linie de clasament bună.

Publicul piteştean a fost din nou la înălţime?

Da, i-am simţit din nou aproape, chiar dacă a fost puţin frig şi aş putea spune condiţiile au fost un pic neprielnice, dar am avut publicul alături de noi şi am avut parte de căldura lui.

Această situaţie cu frigul cât de mult dăunează pentru echipă, pentru jucători?

Nu ştiu. Vreau doar să spunem că a venit iarna şi încercăm să facem faţă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!