Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristu Şapera: "Avem încredere în forţele noastre şi în publicul pe care sperăm să îl avem alături"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
15.11.2013

Sapera

După înfrângerea de pe terenul Energiei Rovinari, scor 82-62, BCM U Piteşti se pregăteşte de o noua partidă foarte importantă. Argeşenii vor primi vizita celor de la U Mobitelco Cluj-Napoca, în cadrul rundei cu numărul opt a Ligii Naţionale de Baschet masculin.

Hristu Şapera, antrenorul echipei din Trivale, a prefaţat jocul cu formaţia ardeleană.

Domnule Şapera, cum vedeţi duelul cu U Mobitelco?

Nu ştiu dacă pentru noi este un meci mai important, prin prisma meciului anterior unde am rămas datori. Nu am practicat un baschet colectiv şi nu am practicat baschetul pe care l-am arătat până acum. Cred că meciul cu Mobitelco este o posibilitate pentru noi de a ne lua revanşa şi de a arăta că suntem o echipă, în primul rând, că suntem o echipă serioasă şi că avem pretenţii la play-off. 

Cum vi se pare adversarul? 

Clujul a fost întotdeauna o echipă puternică a acestui campionat şi o echipă care s-a calificat în play-off întotdeauna. Nu cred că au avut vreun an în care să nu se califice în play-off. Este o echipă care a reuşit să câştige titlul acum 3 ani şi o echipă care tot timpul a fost în lupta pentru primele locuri. Este o forţă, o echipă foarte importantă a României. În acest an au jucători care ştiu ce înseamnă să câştige un campionat, dar noi jucăm acasă, avem încredere în forţele noastre şi în publicul pe care sperăm să îl avem alături.

Cum v-aţi simţit elevii după cele două înfrângeri, cu Oradea şi Energia?

Este normal să fie supăraţi în acest moment pentru că am pierdut două meciuri, dar în acelaşi timp trebuie să ne motivăm şi să fim pregătiţi pentru următorul joc.

Ar fi importantă o victorie în această situaţie, după două eşecuri...

Tot timpul este importantă o victorie, indiferent în ce situaţie. Noi avem nevoie de aceste două puncte, avem nevoie să păstrăm avantajul terenului propriu. Trebuie să depunem toate eforturile necesare.

Încleştarea dintre BCM U şi U Mobitelco va avea loc sâmbătă seara, cu începere de la ora 19:00. 

1 comentariu la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    vremuri grele !
    Am auzit niste zvonuri foarte urate privitor la viitorul echipei. Se pare ca daca nu vor invinge in meciul cu Clujul , din cauza faptului ca sansele la playoff scad dramatic, se va opri finantarea echipei de baschet ( nu de tot, dar nu va mai fi la acelasi nivel ) si jucatorii straini vor pleca, urmand sa jucam cu romanii. Acum intelegem si strategia conducerii de a aduce multi jucatori romani, se pare ca au luat in calcul faptul ca nu vom ajunge in playoff si mentinem echipa pe linia de plutire. Ar fi chiar pacat ca o echipa de traditie in baschetul din Romania ( campioana, vicecampioana si castigatoare a Cupei Romaniei ) sa ajunga in aceasta situatie ! Veti pierde toti suporterii !

    cu 10 ani în urmă (16.11.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!