Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristu Şapera: "Ne dorim victoria la Ploieşti"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
08.10.2013

Hristu Sapera

Hristu Şapera a vorbit despre tragerea la sorţi din Cupa României, cât şi despre jocul din etapa a doua a LNBM, de la Ploieşti.

Domnule Şapera, ce părere aveţi despre tragerea la sorţi din Cupa României? Echipa va juca cu U Mobitelco Cluj-Napoca...

A fost o tragere la sorţi grea, aşa cum era normal să fie. Cu o singură excepţie, Farul Constanţa, celelalte echipe sunt foarte puternice şi atunci nu se poate spune că vroiam să ne alegem adversarul. Deci, cred că vom avea parte de două meciuri foarte dificile. Este un dezavantaj că nu jucăm returul în faţa propriilor suporteri, cu siguranţă, dar suntem încrezători că putem câştiga împotriva Clujului.  

Urmează etapa a doua din campionat, de la Ploieşti...

Uneori Ploieştiul începe mai greu campionatul. Nu cred că este prima dată când ei debutează în campionat cu o înfrângere. Au puterea cu siguranţă de a-şi reveni după acest rezultat şi cred că vor juca foarte, foarte serios meciul cu noi. Ştiu că este multă presiune la Ploieşti, iar acest lucru cu siguranţă îi va motiva. 

Piteştiul cu ce ambiţii porneşte la această partidă?

Am pierdut un meci acasă şi trebuie să încercăm să recuperăm acest meci. Pentru noi, cel mai important este primul meci, respectiv cel cu Asesoftul acum. Ne dorim victoria şi asta vom încerca cu siguranţă să facem.

În acest moment, cum se prezintă fizic Ousmane Barro?

Ousmane a venit la Piteşti destul de bine pregătit fizic. Desigur că nu este la 100% şi nici nu va fi foarte repede. El este un jucător util, care ne va ajuta şi va juca mai mult.

Partida de la Ploieşti va avea loc miercuri (09.10), cu începere de la ora 17:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!