Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristu Şapera: "Pe final de meci am avut o lipsă de claritate şi acest lucru a contat"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
06.10.2013

Hristu Sapera

Iată ce a declarat tehnicianul lui BCM U Piteşti la finalul întâlnirii pierdute de argeşeni în faţa lui BC Timişoara cu scorul de 87-84:

Am avut un prim meci în Sala Sporturilor, acasă. Din păcate nu s-a terminat cu o victorie, deşi am fost foarte aproape. Am controlat meciul pe parcursul a 35 de minute, poate chiar şi mai mult. Chiar şi când am fost conduşi, cred că noi am fost echipa mai bună si mai în joc. Totuşi, pe final de meci am avut o lipsă de claritate şi acest lucru a contat. Se vede că este o echipă tânără, o echipă nouă, care nu a avut timp să se lege. Consider că cele două meciuri pe care ar fi trebuit să le jucăm în Cupă ne-ar fi ajutat foarte mult. Acele două meciuri cred eu că ne-ar fi dus în situaţia de a nu pierde sub nicio formă acest joc. Pe de altă parte vreau să spun că am arătat că ne luptăm, ne-am luptat cred chiar şi atunci când nu am avut reuşite. Jucătorii s-au dăruit 100%. Trebuie un pic de răbdare cu această echipă. Cred eu că pe viitor va fi o echipă bună şi legată.

foto: Alexandru Gabriel

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!