Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristu Şapera: “Sunt mulţumit de rezultat. La Galaţi se câştigă foarte greu”

Eduard Popa

Eduard Popa
22.10.2017

hristu sapera bcm u pitesti

BCM U FC Argeş Piteşti a reuşit a doua victorie consecutive în acest început de sezon. Piteştenii au trecut în deplasare în etapa a treia din LNBM de Phoenix Galaţi, scor 69-56.

Tehnicianul Piteştenilor, Hristu Şapera, s-a arătat încântat de prestaţia echipei sale în Moldova:

Despre victorie a vorbit Hristu Șapera, antrenorul principal al echipei piteștene.

Am câștigat primul meci în deplasare și sunt mulțumit de rezultat. Se știe că la Galați se câștigă foarte greu, multe echipe au avut probleme aici de-a lungul timpului și mă bucur că noi ne-am întors acasă cu cele două puncte. Toți ne consideră o echipă bună a campionatului și sunt extra motivați în meciurile cu noi. Avem respect, dar trebuie să-l dublăm cu victorii pe teren. Încă avem mult de muncă pentru a ridica nivelul baschetului pe care vrem să îl jucăm, mai ales pe faza ofensivă. Este un moment în care trebuie să progresăm și, în același timp, să strângem cât mai multe puncte. Mă bucur că am bifat această victorie, dar acum trebuie să ne gândim la următorul meci cu Craiova, care este o echipă redutabilă.

, a declarat Şapera pentru site-ul oficial al clubului argeşean.

*foto: facebook BCM U FC Argeş Piteşti

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!