Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristu Şapera: "Va fi un meci extrem de dificil"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
07.03.2014

Sapera

Într-un interviu acordat site-ului nostru, Hristu Şapera, antrenorul echipei BCM U Piteşti, a prefaţat duelul din etapa a 22-a cu CSU Atlassib Sibiu.

Domnule Şapera, cum vedeţi meciul cu CSU Sibiu?

Întâlnim revelaţia campionatului, o echipă care a surprins pe toată lumea în acest sezon, dar care îşi merită cu prisosinţă locul ocupat. Va fi un meci extrem de dificil în care trebuie să luptăm din primul până în ultimul minut.

Ce aşpteptări aveţi?

Nu putem să ne gândim decât la victorie, deşi înţelegem importanţa jocului şi dificultatea lui. Va fi foarte greu, dar cu ajutorul suporterilor noştri sperăm să câştigăm.

Ce impresie aveţi despre echipa ardeleană?

Sibiul este o echipă frumoasă, echilibrată pe posturi, care practică un joc plăcut ochiului şi foarte greu de contracarat. Aşa cum am mai spus, îşi merită poziţia ocupată în acest moment.

O victorie, ar putea califica echipa, matematic, în play-off?

Până la o calificare matematică în play-off mai este foarte mult. Avem un final de campionat greu şi tensionat, cum a fost de altfel întreg sezonul, şi sunt convins că lupta sa va da până în ultima etapă.

Încleştarea este programată vineri, 7 martie, cu începere de la ora 18:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!