Stiri Cupa României Feminin

ICIM Arad a trecut de CSU Oradea la 40 de puncte diferență

Radu Bărăian

Radu Bărăian
20.09.2014

ICIM Arad, ultima câștigătoare a Cupei României, a început cu dreptul noul sezon în această competiție, impunându-se pe terenul celor de la CSU Oradea cu scorul de 83-43 (33-14, 17-11, 20-6, 13-12). Meciul a contat pentru manșa tur a optimilor de finală.

Cele mai bune jucătoare ale meciului au fost C. Fussel cu 18 puncte și 13 recuperări de la Arad, respectiv M. Jennings cu 20 de puncte și 10 recuperări de la Oradea. 

Returul este programat în data de 24 septembrie în Polivalenta din Arad. 

Vom reveni cu cronica detaliată a acestui meci! 


Deținătoarea Cupei României, Univ. Goldiș ICIM Arad, conduce la pauză în deplasare pe CSU Oradea cu 50-25 (33-14, 17-11), într-un meci care contează pentru manșa tur a optimilor de finală din noua stagiune a Cupei. 

C. Fussel cu 12 puncte, 8 recuperări și 5 pase decisive este cea mai bună jucătoare a Aradului în prima repriză, în timp ce M. Jennings cu 12 puncte marcate și 5 mingi recuperate este principala remarcată a Oradiei. 

Vom reveni cu amănunte!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!