Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Igor Mijajlovic: „În această ligă și în meciuri ca acesta nu cred că putem vorbi de o favorită pe hârtie”

Ana-Maria Mătuşoiu

Ana-Maria Mătuşoiu
23.12.2015

igor mihaijlovic

Conducătorul de joc al lui CSU Atlassib Sibiu, Igor Mijajlovic, a oferit o declarație înaintea meciului pe care echipa sa îl dispută cu BC Mureș, spunând că e timpul ca galben-albaștrii să își ia revanșa în fața mureșenilor, după ce în meciul tur au pierdut la un punct diferență.   

„Am avut, acum câteva zile, un meci dificil cu Clujul, iar acum urmează meciul cu Mureșul. În clasament, suntem la egalitate de puncte, iar în meciul din tur am pierdut la un punct diferență, așa că trebuie să ne luăm revanșa. Târgu Mureș are o echipă bună iar rezultatele lor confirmă acest lucru. Noi trebuie să uităm cât mai repede ultimul meci și să ne pregătim psihologic pentru a face față următorului. EI au avantajul că joacă pe teren propriu, mereu acesta este un avantaj pentru că joci în fața propriilor suporteri, dar în această ligă și în meciuri ca acesta nu cred că putem vorbi de o favorită pe hârtie. Ceea ce se va petrece pe teren va fi definitoriu. O minge poate decide soarta meciului, la fel ca și o aruncare bună, apărarea sau un moment de inspirație”, a declarat Igor Mijajlovic.

BC Mureș Târgu Mureș – CSU Atlassib se joacă astăzi, de la ora 18. Partida va fi transmisă în direct de DigiSport. 

*foto: Ana-Maria Mătuşoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!