Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Igor Mijajlovic este noua achiziție a lui CSU Sibiu

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
26.10.2015

CSU Sibiu a realizat un nou transfer prin înregimentarea lui Igor Mijajlovic. Jucătorul sârb sosește pe maluri Cibinului după ce în debutul sezonului a evoluat în Ungaria la KK Kaposvari. Mijajlovic nu este la primul contact cu baschetul românesc, el mai evoluând în țara noastră în sezonul 2009/2010 pentru CS Otopeni.

Născut pe 3 iulie 1984, Igor Mijajlovic, măsoară 192 de centimetri și este un jucător de poziția 1.

Igor Mijajlovic a prins 4 partide pentru KK Kaposvari în acest sezon și a strâns medii statistice de 10.0 puncte, 2.2 recuperări și 1.5 pase decisive în 30 de minute jucate pe meci.

În perioada petrecută la Otopeni, Mijajlovic a bifat 26 de partide pe prima scenă a baschetului românesc și a adunat medii de 7.3 puncte, 1.8 recuperări și 3.1 pase decisive în 22.5 minute jucate pe partidă.

Dan Fleșeriu, antrenorul lui CSU Sibiu, a declarat următoarele despre această mutare, conform site-ului oficial al ardelenilor :

“Noul jucator vine exact pe pozitia pe care am suferit, cea de play maker, si sper sa puna mai multa ordine in echipa si va fi jucatorul de care avem nevoie. Am asteptat mult pana sa il luam pe el, l-am ales dintre multi jucatori, si sunt convins ca ne va ajuta mult”

Igor Mijajlovic a oferit și el o primă declarație imediat după sosirea la Sibiu:

 “Sunt extrem de incantat sa vin intr-un oras ca Sibiu si la o echipa cu traditie, asa cum este CSU Sibiu. Primele impresii sunt intotdeauna bune, cred ca este o echipa buna. Fata de ultima data cand am fost in Romania, in 2009-2010, intotdeauna am urmarit rezultate, statistici. In acest moment stiu putine lucruri despre echipe, dar urmeaza sa ma documentez, sa vad cateva meciuri, sa vad cateva echipe cu care urmeaza sa jucam. Nu am prea mult timp pentru a ma adapta, dar voi face tot ce imi sta in putinta, sa ma integrez in echipa cat mai curand posibil. De cand am jucat in Romania, in 2009-2010, stiu ca Sibiul avea suporteri foarte galagiosi si imi era foarte greu sa joc in postura de adversar. Vreau sa le promit ca de la primul antrenament, de la primul meci, voi incerca sa fac tot ce imi sta in putinta pentru a ma acomoda si pentru contribui la victoriile echipei”

În cariera sa, Igor Mijajlovic a mai jucat pentru Karpos Skopje, KK Kozuc și MZT Skopje în Macedonia, Hopsi Polzela în Slovenia, Radnicki, Mega HL și Masinac în Serbia.

O dată cu înregimentarea lui Igor Mijajlovic, CSU Sibiu are 7 străini în lot și nu a anunțat despărțirea de vreunul aflat deja sub comanda lui Dan Fleșeriu.

foto:csusibiu.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!