Stiri

Invitat de gală la U-BT Cluj cu Keravnos

Eduard Popa

Eduard Popa
07.02.2018

simona halep u bt cluj keravnos

U-BT Cluj-Napoca a anunțat pe site-ul oficial al clubului că Simona Halep, fostul numărul 1 mondial în clasamentul WTA, va efectua primul angajament al meciului.

Halep se află la Cluj, alături de echipa de Fed Cup a României, pentru meciul cu Canada. Simona nu va juca însă în duelul cu canadiecele din pricina unei accidentări la gleznă, suferită în primul tur al turneului de la Australian Open. În cele din urmă Halep a ajuns până în finala turneului de Grand Slam de la Antipozi, unde a fost oprită de Caroline Wozniacki.

De-a lungul carierei Halep a câștigat 16 turnee WTA, a jucat în 3 finale de Grand Slam (Roland Garros 2014 și 2017, Australian Open 2018) și a fost numărul unu mondial timp de 16 săptămâni.

CITEȘTI ȘI: Simona Halep, aproape să semneze cu un sponsor tehnic care și-a câștigat notorietatea în baschet

Partida dintre U-BT Cluj și Keravnos este decisivă pentru calificarea clujenilor în optimile FIBA Europe Cup. Meciul se va juca în această, de la ora 20:00 și va fi transmis de Digi Sport 3.

*foto: ausopen.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!