Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ionuț Georgescu, noul manager al Stelei CSM EximBank București

Paul Olar

Paul Olar
17.06.2015

Ionuț Georgescu va fi noul manager al echipei Steaua CSM EximBank București. Anunțul a fost făcut de către fostul președinte al lui CSU Ploiești, prin intermediul unei postări pe pagina personală de facebook.

„Plec la Steaua CSM Eximbank Bucuresti pentru un proiect pe termen lung, ce visează performanța unei echipe și succesul baschetului în societatea românească! Merg să lucrez alături de niște oameni pe care îi cunosc și de care mă leagă o viziune comună a fenomenului. Vreau să devin din ce în ce mai bun în ceea ce fac, să mă dezvolt ca om de baschet și, mai ales, pur și simplu, ca om.”

De asemenea, Georgescu s-a adresat și iubitorilor sportului cu mingea la coș din județul Prahova.

„Vreau să le promit ploieștenilor că voi susține orice proiect al lui CSU Ploiești sau CSM Ploiești de a păstra baschetul ploieștean pe harta României. Vreau să îi rog pe toți suporterii, oamenii iubitori de baschet, care s-au mândrit 13 ani cu Asesoft, juniorii ploieșteni și pe jurnaliștii puțini dar sufletiști să rămână aproape de acest sport și de echipa care sper din suflet că va exista! Rog autoritățile locale să nu vadă retragerea Asesoft din baschet ca pe un sfârșit ci ca pe un nou început pe care trebuie să și-l asume! Pentru Ploiești, pentru oamenii alături de care voi ieși sâmbătă pe bulevard, pentru acest fenomen care rămâne moștenire orașului...”

Născut pe 25 iulie 1988, Georgescu a ocupat, în ultimii 10 ani, diverse funcții în staff-ul administrativ al lui CSU Ploiești. 

Situația dificilă a actualei campioane îl determină pe Georgescu să își continue activitatea alături de un alt club.

*Foto: Mirela Oprea

7 comentarii la aceasta stire:
  • zapacitu79 :

    normal
    Rahat sa fie ca muste se gasesc

    cu 8 ani în urmă (17.06.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Dunk :

    cam repede!!
    Dle.Georgescu,cam repede ai parasit corabia!!!Poate trebuia sa te zbati mai mult pentru a reusi pastrarea Asesoft-ului in LNMB dar se pare ca interesul personal a primat in cazul tau.Sincer,nici nu vad la care alta echipa puteai sa mergi,probabil va urma Sjarto si Burlacu si Steaua va fii noua Asesoft.Speram ca nu si noii asehoti!!!!Personal,consider o pierdere retragerea Ploiestiului penru ca vor fi mai putine echipe in LNMB si ma uimeste dezinteresul autoritatilor locale fata de sport,poate putinele lucruri cu care Romania mai scoate capul cu cinste in afara granitelor.Se gasesc bani pentru orice,numai pentru sport nu!!!!1Din pacate...........

    cu 8 ani în urmă (17.06.2015) Raspunde
  • SCM Timișoara sorin :

    cineva a investit in tine
    Repede sau nu,ii parasesti pe cei care te-au scos din anonimat.De bun simt mi se parea sa stai si sa incerci sa construiesti ceva de la zero.Simplu si curat.Dupa 10 de ani de experinta in acest domeniu,acum era momentul sa-ti arati adevarata valoare.Asta este?

    cu 8 ani în urmă (17.06.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe costinm :

    Ce repede sariti
    Pentru ca oricare din voi, cand ramane fara job, face voluntariat vreo 2 ani. Eu nu stiu cum va suportati cand va vedeti in oglinda.
    Ionut era una din singurele urme de decenta din stafful Asesoft si a facut destule nu doar pentru baschet in Ploiesti, ci si pentru oras in sine. Faptul ca pleaca la o alta echipa nu inseamna decat ca si-a facut treaba bine pana acum si ca cine a avut ochi a vazut asta.

    cu 8 ani în urmă (17.06.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cione77 :

    Ionutz Georgescu
    Sunt perfect de acord cu antevorbitorii/scriitorii mei cu urmatoarele amendamente :
    1. Ca si ploiestean ce se afla , ionutz ar fi trebuit mai intai sa astepte anuntarea transferului sau dupa meeting-ul planificat tot de el pe bulevardul castanilor din orasul natal.
    2. Se demonsteaza inca odata teoria conform careia sobolanii si capitanul parasesc primii corabia ( alegetzi voi cine-i ionutz ) .
    3. Nascut crescut in curtea asesoft-ului .... marea dezamagire a acestei veri : ionutz "interes" geor... blahhhhh

    cu 8 ani în urmă (17.06.2015) Raspunde
  • BC CSU Sibiu danb61 :

    titlu
    Stanescu,Georgescu,burlacu,frb,Lecca,Abramescu-Steaua campioana!

    cu 8 ani în urmă (17.06.2015) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca carlos_cj :

    Steaua - Asesoft
    Bun asa... :) Burlacu, Levi, Georgescu... Nu cumva sa-l uitati pe Iacobescu, ca fara el nu aveti farmec

    cu 8 ani în urmă (20.06.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!