Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ionuţ Dodoc la cea mai bună prestaţie stagională

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
03.03.2014

În etapa cu numărul 21 a Ligii Naţionale de Baschet masculin, Steaua CSM EximBank a surclasat-o în deplasare pe CS Concordia Chiajna, scor 112-54. Un cuvânt greu de spus în acest meci l-a avut Ionuţ Dodoc. El a realizat cea mai bună prestaţie stagională.

În 25:30 minute petrecute pe teren, Dodoc a avut 2/3 (67%) la aruncările din interiorul semicercului, 6/6 (100%) la cele din afara lui, respectiv 2/3 (67%) la linia de pedeapsă, pentru un total de 24 de puncte. El a adăugat 4 recuperări, 3 pase decisive, 3 intercepţii şi o posesie pierdută, pentru un indice de 31 la eficienţă.

Ionuţ a fost liderul echipei la puncte, dar şi la procentajul aruncărilor din acţiune.

În 9 meciuri disputate, Dodoc are medii de 2.9 puncte, 0.7 recuperări, 0.6 pase decisive, 0.3 intercepţii şi 0.2 posesii pierdute, pentru 3 la eficienţă. El are procentaje de 37.5% la două puncte, 54.5% la trei puncte şi 66.7% la linia de pedeapsă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!