Stiri

Iran – Zlatko Jovanovic s-a calificat în finala campionatului

Paul Olar

Paul Olar
08.04.2016

Naft Abadan, formația la care evoluează Zlatko Jovanovic și Miljan Pupovic, s-a calificat în finala campionatului iranian de baschet. Echipa lui Hamed Ameri se va duela în ultimul act cu deja cunoscuta Petrochimi.

Echipa lui Jovanovic a ajuns în finală după ce a trecut de formația Chemidor, cu 4-3 la general. În ultima partidă, consemnată joi, bosniacul a reprezentat unul dintre cei mai buni oameni ai învingătorilor.

Zlatko a totalizat 24 de puncte, 7 recuperări și 4 pase decisive.  În schimb, Pupovic a pus pe tabelă 14 puncte, adăugând alte 5 recuperări și o pasă decisivă. Partida s-a încheiat la scorul de 77-74, iar finala va demara duminică.

*Foto: Arhiva personal Zlatko Jovanovic

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!