Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ironia sorții la meciul dintre BC SCM Timișoara și CSU Sibiu

Eduard Popa

Eduard Popa
24.10.2017

flavius biea sibiu timisoara

Meciul dintre BC SCM Timișoara și CSU Sibiu va rămâne în memoria fanilor baschetului românesc pentru partida de pumni care a avut loc între De’Angelo Reily și Monyea Pratt, coechipieri în cadrul lui CSU Sibiu.

Ironia face ca lovitura de start a partidei să fi fost dată chiar de către un boxer, campionul continental la categoria semimijlocie, Flavius Biea. Sportivul a câștigat titlul european în luna mai chiar în Sala Constantin Jude, când l-a învins la puncte pe ungurul Laszlo Toth.

 La sfârșitul meciului managerul Timișoarei, Ilie Trițoiu, a postat pe pagina personală pe facebook o fotografie cu luptătorul originar din Timișoara.

Rămâne să aflăm ce părere a avut campionul continentat despre prestația la box a celor doi baschetbaliști de la CSU Sibiu.

*foto: banatulazi.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!