Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Iulian Corneanu: „O să încercăm să fim mai pregătiți și o să ne dăm toată silința miercuri”

Paul Olar

Paul Olar
10.04.2017

Primul meci din Play-Off-ul stagiunii 2016/2017 nu a fost de bun augur pentru SCM U Craiova. Oltenii au cedat fără drept de apel confruntarea cu U-Banca Transilvania, scor 100-74, și par victime sigure înaintea jocului II, programat miercuri. Chiar și așa, Iulian Corneanu promite că băieții lui Vladimir Vuksanovic se vor lupta, în ciuda problemelor de efectiv.

A fost Clujul prea puternică în această seară?

Da, e o echipă foarte bine pregătită. Tot sezonul s-au pregătit admirabil. Eu spun că Play-off-ul l-au pregătit și mai bine și se vede că au muncit întreg sezonul. Au venit montați să învingă în această seară. Sunt puternici individual și au o echipă extrem de puternică.

Ați avut o rotație foarte scurtă. V-a dezavantajat acest lucru?

Foarte tare. Suntem dezavantajați pentru că nu avem schimbări, nu putem să ne odihnim cum ar trebui. Titularii nu pot sta suficient pe bancă pentru a-și trage sufletul, să spun așa. Noi am rămas în 10, ne-am antrenat cum am putut și a fost greu.

Mai sperați că o să schimbați ceva în meciul de miercuri?

Noi tot timpul sperăm. Știți cum e, speranța moare ultima. O să încercăm să fim și mai pregătiți și o să ne dăm toată silința.

Ce înseamnă pentru voi calificarea în Play-off?

Pentru noi, această calificare înseamnă foarte mult, din prisma sezonului pe care l-am avut. A fost o stagiune grea, în care am schimbat numeroși jucători. Rotația noastră a suferit și pe alocuri e și firesc. Am pierdut multe meciuri la o posesie, însă tot ne-am calificat în Play-Off. Am muncit cu toții și e un lucru mare că suntem aici.

*Foto: Valentin Todea

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe bob :

    cu rotatia voastra
    sub 15 puncte s-o luati ca pe o victorie!

    cu 7 ani în urmă (10.04.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!