Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ivan Ivanovic, cel mai eficient jucător al partidei BC Mureș - Gaz Metan

Noémi Csiki

Noémi Csiki
10.10.2013

Ivan Ivanovic a reușit o prestație excelentă în partida din etapa a doua a LNBM, împotriva fostei sale echipe, Gaz Metan Mediaș. 

Extrema de forță a mureșenilor era în double-double deja în sfertul trei.

Până la sfârșitul meciului, el a adunat 26 de puncte, 13 recuperări (3 ofensive) și o pasă decisivă. Muntenegreanul a transformat 4 din 8 încercări de două puncte, 4 din 7 de trei puncte și 6 din 7 libere. El a jucat aproape 36 de minute, timp în care a pierdut mingea de două ori. Indicele lui de eficiență a fost de 30, în condițiile în care niciun alt jucător (din ambele echipe) nu a avut eficiența peste 20.

BC Mureș a trecut de Gaz Metan Mediaș cu scorul de 89-80.

Foto: Zsigmond Báthori

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!