Stiri

Ivan Jelenic: "Sunt încântat de noua echipă"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
16.10.2012

BC Timișoara a înregistrat două succese în primele două etape ale Ligii Naționale de baschet masculin, astfel ocupând poziția a doua a clasamentului.

Ivan Jelenic, muntenegreanul transferat de bănățeni în urmă cu două săptămâni a fost de neoprit în ultima partidă disputată de BC Timișoara în campionat, sportivul având procentaj incredibil de 100% la aruncările din acțiune. Baschetbalistul a fost adus pentru a-l înlocui în lot pe americanul Adam Sollazzo. Muntenegreanul a acordat un scurt interviu site-ului nostru în care își exprimă mulțumirea privind noua sa echipă.

Ivan, cum te simți la BC Timișoara?

Am semnat cu BC Timișoara contract acum două săptămâni. Sunt de puțin timp la echipă, dar până acum totul este bine. Avem două victorii, jucăm bine. Sunt încântat de noua echipă.

Cum ți se pare nivelul campionatului de baschet din România?

România are echipe destul de bune. Încă nu îmi pot da seama de calitatea tuturor echipelor, deoarece acesta este primul an în România, dar din ce mi-au spus colegii, campionatul este destul de puternic.

Ce părere ai despre antrenorul echipei, Predrag Badnjarevic?

Consider că echipa noastră are un antrenor excelent, care înțelege foarte bine baschetul. Este prima experiență cu el și sunt mulțumit, este un antrenor bun.

Ce așteptări ai de la meciul următor de la Târgu-Jiu?

Echipa joacă bine, câștigăm, asta este esențial la început de sezon. Ne antrenăm din greu, iar in următoarele meciuri așteptăm să facem un joc bun. Dacă o să continuăm să jucăm ca în primele două meciuri, putem bate pe oricine. Avem un atac foarte puternic, o apărare foarte bună.

Ce obiective ai pentru acest sezon?

Planurile mele pentru sezonul acesta sunt să joc bine iar prin jocul meu, BC Timișoara să obțină un rezultat bun în sezonul curent. Vreau să jucăm bine în campionatul României și în Eurochallenge Cup.

În etapa a treia a Ligii Națioanle de baschet masculin, BC Timișoara va întâlni, în deplasare, Energia Rovinari.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!