Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ivan Jelenic, mult mai eficient la meciul cu Chiajna decât la Ploiești

Noémi Csiki

Noémi Csiki
03.11.2013

Ivan Jelenic, cea mai recentă achiziție a BC Mureșului, a debutat în etapa a cincea la meciul de la Ploiești cu o prestație nu tocmai îmbucurătoare pentru fanii mureșeni, reușind doar două pase decisive, fără a marca vreun punct, cu o eficiență de -2.

În etapa a șasea însă, Jelenic a jucat primul meci în „Junglă” pentru BC Mureș, împotriva Concordiei Chiajna, și de data aceasta, el a avut o contribuție mult mai consistentă la victoria mureșenilor. Ce-i drept, nivelul adversarilor nu se compară, însă Jelenic a părut mult mai sigur pe sine și mult mai în elementul lui la meciul cu Chiajna.

El a reușit 12 puncte (2 din 4 de couă puncte, 2 din 5 de trei puncte, 2 din 2 libere), 4 pase decisive și 3 intercepții în cele 24 de minute jucate. El a pierdut o singură posesie și a terminat cu o eficiență de 13.

Vor urma teste mult mai grele, primul fiind deplasarea de la Minsk, care vor arăta cât de bine se integrează muntenegreanul în lotul antrenat de Srecko Sekulovic.

BC Mureș a depășit Concordia cu scorul de 109-58.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!