Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ivan Siriscevic, la al zecelea meci cu cel puțin 20 de puncte în acest sezon

Eduard Popa

Eduard Popa
22.03.2018

ivan siriscevic iasi craiova

SCM U Craiova s-a impus după un meci disputat în restanța de pe terenul de la Politehnica Iași, scor 95-86.

Ivan Siriscevic a fost cel mai bun marcator al echipei lui Rami Hadar. Croatul a adunat 26 de puncte, cu 7/12 de la 2 puncte, 4/7 de la 3 puncte și o liberă ratată. El a mai strâns 4 recuperări, 3 pase decisive, 3 intercepți dar și două mingi pierdute. După plecarea lui Goran Martinic, Siriscevic a devenit cel mai bun marcator al Craiovei, dar și al Ligii Naționale de Baschet Masculin, cu 19,6 puncte pe întâlnire. El a depășit borna celor 20 de puncte de 10 ori în acest sezon, cu un season high de 33 de puncte în confruntarea din 6 noiembrie contra celor de la CSM Steaua Eximbank, soldată cu victoria Craiovei, scor 102-99.

Jamar Samuels a avut și el o prestație solidă în compania oltenilor. Pivotul american a strâns 29 de puncte și 8 recuperări, pentru un indice al eficienței de +29. Samuels a avut 10/12 la aruncări din acțiune, cu 2/2 la libere. În acest sezon, Samuels a strâns 14,1 puncte și 7,8 recuperări pe întâlnire.

Nemanja Aleksandron a fost foarte aproape de un triple double, cu 9 puncte, 13 recuperări și 9 pase decisive, în timp ce LaMarcus Reed a înscris 14 puncte iar Mikulic 11.

După acest meci Craiova a ajuns la 10 victorii și 11 înfrângeri. În ultima etapă din prima fază a sezonului regulat, oltenii vor juca în deplasare la Phoenix Galați, într-un derby pentru locurile 7-8.

*foto: Sportul Doljean

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!