Stiri

Janeesha Jeffery se întoarce în WNBA

Paul Olar

Paul Olar
27.04.2015

După ce a cucerit Cupa României și a disputat finala campionatului cu ACS Sepsi SIC, Janeesha Jeffery își continuă cariera în Statele Unite. Fosta jucătoare a lui Zoran Mikes a bătut palma cu Atlanta Dream, din WNBA.

Originară din Colorado Springs, Jeffery a reprezentat una dintre principalele guri de foc ale lui Sepsi în actuala stagiune. Sportiva de peste ocean a contabilizat 26 de apariții în Liga Națională, remarcându-se cu medii de 12.7 puncte, 7.3 recuperări, 3.9 pase decisive și 2.5 intercepții.

Jeffery a participat, totodată, la All Star Game-ul baschetului românesc, desfășurat în luna martie la Sfântu Gheorghe. Chucky s-a întrecut atunci la concursul de îndemânare, adjudecat de Meighan Simmons de la Univ. Vasile Goldiș ICIM Arad.

Janeesha a fost aleasă de către Minnesota Lynx de pe poziția 24 în draft-ul din 2013. Baschetbalista nu a îmbrăcat însă maieul trupei pregătite de Cheryl Reeve și a ajuns la New York Liberty.

*Foto: Szigyártó Szabolcs

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!