Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jarvis Threatt, noul fundaș de la Phoenix

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
07.01.2018

Phoenix Galați și-a adus înlocuitor pentru Cameron Rundles, care a plecat în Belgia. Jarvis Threatt este noua achiziție a echipei conduse de Florin Nini. Americanul are 24 de ani, 1,88 înălțime și 75 kg. Noul fundaș al gălățenilor este fratele lui Jay Threatt care a jucat pentru Phoenix în sezonul 2015-2016.   

Jarvis a jucat în ultimele două sezoane în campionatul nord american NBA G League pentru Rio Grande Valley Vipers, unde a reușit medii statistice de 16,4 minute, 8,8 puncte, 2,2 recuperări și 1,8 pase decisive.

„Sunt foarte fericit să-mi încep turneul prin Europa, să experimentez o nouă cultură și să-mi duc jocul de baschet la un alt nivel. Cred că pot aduce mult Phoenix-ului Galați și sunt curios să văd cât de departe putem merge ca o echipă”, a declarat pentru siteul oficial al clubului Jarvis Threatt.

Inițial jucătorul de peste Ocean trebuia să ajungă în România pe 5 ianuarie dar zborul a fost anulat din cauza vremii nefavorabile din SUA.

„Am reușit să-l aducem pe Jarvis Threatt, un jucător care va acoperi postul de fundaș. L-am urmărit, este un jucător cu multe calități, are experiență în NBA G League și sunt convins că se va integra repede și ne va ajuta să ne atingem obiectivul. Mă bucur că a acceptat oferta noastră. Sunt convins că un cuvânt de spus în ceea ce privește seriozitatea noastră a avut și fratele lui, Jay, un jucător care ne-a fost de mare ajutor și de care ne-am despărțit în condiții foarte bune și sper să avem rezultate bune împreună”, a precizat antrenorul principal de la Phoenix, Florin Nini.
Jucătorul american va ajunge în România în cursul zilei de luni urmând să se integreze imediat în programul echipei.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!