Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Jence Rhoads: "Au fost cele mai bune 30 de minute ale noastre de când am început campionatul"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
19.11.2013

În derby-ul etapei a 8-a din Liga Națională de baschet feminin, Univ. Goldiș ICIM Arad a trecut cu scorul 99-72 de ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe.

Jence Rhoads a fost unul din pionii speciali ai campioanei în deplasarea de la Sf. Gheorghe. Conducătorul de joc al ICIM-ului a avut o prestație foarte bună în faţa fostei sale echipe la care a evoluat sezonul trecut., reușind să acumuleze 18 puncte, 6 recuperări și 6 pase decisive.

“A fost şi o victorie specială şi un meci special pentru mine. M-am bucurat să revăd prietenii, cunoscuţii de acolo, dar eu aveam de jucat pentru Arad. Am pregătit meciul foarte bine, de ceva vreme, au o echipă bună, dar noi am fost mai buni. Cred că a fost cel mai bun meci al nostru de când suntem împreună. Ştiu că ne aşteaptă un program încărcat. Dar suntem pregătite. Suntem de 2 luni împreună, ne cunoaştem din ce în ce mai bine, şi cred că se simte faptul că ne place să jucăm împreună”, a declarat Jence Rhoads

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!