Stiri

Jevohn Shepherd continuă în al doilea eșalon al Italiei

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
22.08.2014

Sigma Basket Barcellona a ajuns la un acord cu baschetbalistul canadian în vârstă de 28 de ani, Jevohn Shepherd. Extrema a evoluat în sezonul trecut tot în Serie B, pentru Omegna. Shepherd a jucat și în România de-a lungul sezonului 2012-2013, pentru CSM București.

În sezonul trecut petrecut la Omegna, Shepherd a avut medii 18.5 puncte, 6.1 recuperări și 1.2 pase decisive. În A2 Silver, Omegna și Shepherd au fost eliminați din primul tur al playoff-ului de către Casalpusterlengo.

În cariera sa, Jevohn Shepherd a jucat pentru Halifax Raimen (Canada), GiroLive-Ballers Osnabruck (Germania), Skyliners Frankfurt (Germania), Leiden (Olanda) și CSM București (România).

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!