Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

John Florveus: “Vom încerca să punem presiune şi să jucăm cel mai bun baschet al nostru cu Oradea”

Eduard Popa

Eduard Popa
23.12.2017

csm csu oradea timba timisoara florveus

Timba Timişoara va avea un duel dificil în etapa a X-a a Ligii Naţionale de Baschet Masculin în deplasare, în compania celor de la CSM CSU Oradea.

Unul dintre cei mai importanţi oameni ai Timbei, pivotul John Florveus, a oferit pentru Total Baschet o scurtă reacţie cu privire la acest meci:

“Oradea este o echipă puternică și va fi un meci dificil pentru noi. Sunt foarte puternici sub panou cu Milosevix și un un team chemistry bun. Va trebui să ne apărăm și să fim concentrați 100% pentru a avea o șansă să câștigăm. Știu că au un antrenor foarte bun și vor căuta să profite de fiecare greșeală a noastră. La rândul nostru și noi avem doi fundași sârbi buni și un jucător all-around solid în persoana lui Cameron Naylor. Vom încerca să punem presiune pe ei și să jucăm cel mai bun baschet al nostru să avem o șansă cu Oradea. Încercăm să ne dăm cum putem să jucăm mai bine în echipă pe parcursul acestui sezon și încercăm să devenim o echipă din ce în ce mai bună. Meciul cu Oradea va fi fun, va fi competitiv și abia așteptăm această provocare.”

În aceset sezon Florveus a adunat 13,4 puncte şi 7,8 recuperări, pentru un indice al eficienţei de +16,8. Pivotul a adunat şi trei double-double.

Partida dintre CSM CSU Oradea şi Timba Timişoara se joacă în această seară, de la ora 19:00.

*foto: facebook Timba Timişoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!