Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

John Florveus, „double-double” în fața lui U BT Cluj-Napoca

Dan Oancia

Dan Oancia
14.10.2017

florveus timba

La revenirea în Liga Națională, după o pauză de două sezoane care au fost petrecute pe a doua scenă baschetbalistică din țară, Timba Timișoara a fost aproape să facă surpriza ieri, în sala „Constantin Jude”.

Pe Bega a venit campioana României, U BT Cluj-Napoca, văzută favorită clară în fața „Urșilor” și grație prestației solide din prima etapă, atunci când învingea în propriul fief pe BCMU Pitești la 26 de puncte diferență.

Doar că ieri campioana en titre nu s-a simțit atât de bine la Timișoara, unde, totuși, a smuls cu greu victoria, scor 72-75. Cel mai în formă jucător al „urșilor” a fost americanul John Florveus, care a petrecut pe teren aproape 31 de minute și a contribuit la zestrea echipei sale cu 24 de puncte, având un indicie al eficienței de +35. Pivotul Timbei a reușit să termine jocul în „double-double”, după ce a recuperat mingea de patru ori pe fază ofensivă și de șase ori în apărare, având și o pasă decisivă, de sub panou.

Două dintre punctele reușite au venit în urma aruncărilor libere, unde a avut un procentaj de 40%, în timp ce din acțiune John Florveus a fost aproape de perfecțiune, cu 22 de puncte din 12 aruncări, doar una netrecută prin inel, procentajul fiind la 92%.

Următorul duel pentru Timba este în deplasare, pe terenul celor de la SCM Universitatea Craiova.

*foto: facebook Timba

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!