Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jonte Flowers şi-a prelungit contractul cu CSU Asesoft Ploieşti

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
07.07.2014

Foto: Răzvan Păsărică

Jonte Flowers continuă alături de CSU Asesoft Ploieşti. Prelungirea contractului a fost anunţată de către site-ul oficial al campioanei en-titre care a menţionat că părţile au ajuns la un acord şi pentru stagiunea 2014-2015. Flowers a sosit vara trecută la Ploieşti, după ce a evoluat la adversara prahovenilor din FIBA EuroChallenge, gruparea finlandeză Joensuun Kataja.

Extrema de origine americană a impresionat încă de la debutul în Liga Naţională de Baschet masculin, însă o accidentare la tendonul lui Achile l-a ţinut departe de teren preţ de şase luni. Cu toate acestea, Flowers a reveni în forţă înregistrând evoluţii foarte bune în playoff-ul LNBM. În şapte confruntări disputate, Flowers a avut medii de 14.9 puncte, 3.4 recuperări, 2.7 pase decisive pentru 13.2 unităţi la eficienţă, contribuind decisiv la calificarea prahovenilor în finala campionatului.

În ceea ce priveşte capitolul plecări, CSU anunţă despărţirea de sportivii Ante Krapic, Filip Adamovic şi Adrian Guţoaia. Conform site-ului prahovean, deşi a fost ofertat intens în ultimele săptămâni, Guţoaia a refuzat o înţelegere pe 2 ani alegând să-şi continue cariera la CSM Oradea.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!