Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jonte Flowers: "Este grozav că am revenit pe teren"

Paul Olar

Paul Olar
24.05.2014

Victorie importantă repurtată vineri de CSU Ploiești. Gruparea prahoveană și-a salvat dramatic pielea, trimițând seria cu "U"-BT Mobitelco într-o nouă confruntare.

Prezent pe parchet timp de 30:10 minute, Jonte Flowers a fost asul din mâna lui Vladimir Arnautovic. Americanul a redebutat cu stil, marcând 24 din cele 85 de puncte ale campioanei. La sfârșitul încleștării, fundașul a declarat că se simte excelent pe parchet și speră ca ploieștenii să iasă triumfători și luni seara.

Jonte, o seară fericită în sânul echipei voastre...

Într-adevăr, este bine că am câștigat. Nu ne-am descurcat prea bine în prima repriză, însă la pauza meciului am strâns rândurile și am răsturnat soarta partidei. Am evoluat ca o echipă, ne-am luptat, iar rezultatul este pe măsură.

Cum te simți după accidentare?

Este grozav că am revenit, a fost o așteptare lungă. (râde)

Cine pleacă din postura de favorită în duelul decisiv?

Noi jucăm acasă, acolo unde ne simțim confortabil. Am câștigat meciul din această seară ca să forțăm seria în decisiv și așteptăm cu nerăbdare să jucăm.

"U" a disputat un decisiv în primul tur, când a trecut de CSU Sibiu. Crezi că vor avea clujenii un avantaj din acest punct de vedere?

Totul se rezumă la încă o partidă, așa că vom vedea luni seara. Noi trebuie să ne luptăm, să evoluăm ca în a doua repriză de sâmbătă și totul va fi ok.

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!