Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jonte Flowers reintră pe parchet în Meciul 4 al semifinalei

Marius Petri

Marius Petri
23.05.2014

După ce în meciul de ieri al seriei semifinale dintre U-BT Mobitelco Cluj și CSU Asesoft Ploiești și-a încurajat coechipierii de pe bancă, nefiind echipat de joc, Jonte Flowers va intra pe parchet în această seară pentru a încerca să egaleze situația în această serie, condusă în acest moment de clujeni cu 2-1. Acesta îi va lua locul lui Vladimir Tica, autor a 6 puncte în meciul precedent, care va sta pe banca de rezerve, fiind al șaptelea străin din echipa lui Vladimir Arnautovic.

Baschetbalistul american a suferit o accidentare foarte gravă în luna octombrie a anului trecut, când și-a rupt tendonul lui Ahile, fiind forțat să ia o pauză forțată de peste jumătate de an. Acesta a revenit pe terenul de joc în 8 mai, când a jucat un meci amical pentru echipa secundă a Ploieștiului, reușind 29 de puncte. Astfel, partida din această seară este prima pentru Flowers în Liga Națională după o pauză îndelungată, așa că rămâne de văzut dacă americanul va reuși să se ridice la nivelul arătat înainte de accidentare și să fie decisiv pentru formația prahoveană. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!