Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Jose Peres Araujo principal încă un sezon la CSM Satu Mare

Bogdan Pîrvu

Bogdan Pîrvu
12.05.2017

Foto: Valentin Todea

Jose Peres Araujo va rămâne principalul formației CSM Satu Mare si în sezonul 2017/2018. Pentru portughezul ce a sosit în anul 2013/2014 în campionatul României, și a petrecut trei ani la Universitatea Vasile Goldiș ICIM Arad, acesta va fi cel de al cincilea sezon consecutiv în Liga Națională de Baschet feminin.

Cu toate că Araujo, venit în vara anului 2016, a semnat un contract valabil pe două sezoane soarta portughezului ca principal al formației sătmărene nu era certă. La scurt timp de la sosirea sa, în cadrul clubului a izbucnit o luptă pentru putere, iar președintele secției de baschet feminin și persoana care l-a adus pe Araujo la cârma formației, Zsolt Feleki, a fost înlăturat de la conducere. Noul venit, Florin Mureșan alături de Vasile Fogel au încercat să-l îndepărteze și pe tehnicianul portughez, însă nu au reusit.

La finalul sezonului competițional, Florin Mureșan și Vasile Fogel au încercat din nou să modifice banca tehnică prin readucerea lui Dan Fleșeriu la Satu Mare. Pentru a-l convinge, cei doi i-au făcut o ofertă aparent de nerefuzat. Cu toate acestea, tehnicianul sibian a decis că dorește să rămână în baschetul masculin în detrimentul celui feminin.

În fine, în cursul zilei de azi Jose Araujo, cu toată opoziția celor doi, a primit votul de încredere din partea clubului pentru a continua alături de CSM Satu Mare. Motivul pentru care s-a decis derularea pe viitor a colaborării este legat și de faptul că Jose Araujo are un contract pe sezonul 2017/2018, iar o eventuală despărțire i-ar costa pe sătmăreni o bună parte din bugetul pentru 2017.

6 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Fleseriu
    Asa incearca Fleseriu sa isi creasca cota?!? Merge la Floca sa ii mareasca salariul ca a primit mai mult de la SM? WOW!!

    cu 6 ani în urmă (12.05.2017)
    • BC CSU Sibiu csv:

      Medicamente
      :)) pune botul :))))

      cu 6 ani în urmă (13.05.2017)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu arifliv :

    Mai bine tăceai.
    .

    cu 6 ani în urmă (12.05.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita :

    In Oas abia azi e 1 aprilie
    Ori astia de la SM sunt nerealisti, ori TB incearca o diversiune! Acuma, ce om normal la cap poate sa spere ca un antrenor al unei echipe din primele 4 ale LNBM pleaca la o echipa de fete ce a terminat pe locul 7 in cel mai slab campionat din istoria baschetului feminin romanesc. Nu-i vorba, Fleseriu a scris istorie in LNBF cu SM sau Targoviste, da' totusi!!! Ratiunea a disparut cu totul la unii!

    cu 6 ani în urmă (12.05.2017)
    • CSM CSU Oradea Oldtimer:

      Explicatii
      Trebuie sa le explice Tihi care ii " şpilu' " in LNBF si cine are abonament la titlu....
      Revenind la lucruri mai serioase, anul trecut, pe vremea asta, dl. Fleseriu primea aceeasi oferta...Din fericire, pt. LNBM & fans, a refuzat politicos.

      cu 6 ani în urmă (13.05.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tepes :

    Dan f
    Cum sa vina Dan la SM acum??? Cand taie coasa la sibiu unde e casa lui / inima lui? Tre sa fi dus sa crezi ca doar cu salariu motivezi
    Un antrenor ce e dedicat performantei

    cu 6 ani în urmă (14.05.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!