Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Josh Sparks: "Suntem mai uniți în fața fanilor noștri minunați"

Paul Olar

Paul Olar
24.11.2013

"U"-BT Mobitelco primește mâine vizita echipei BC Timișoara în ultima confruntare a etapei cu numărul nouă din Liga Națională. Întâlnirea va fi transmisă în direct de către postul de televizune Digi Sport și la fel ca în ultimele două dispute, "alb-negrii" nu vor putea conta pe Cătălin Baciu.

Într-un interviu acordat site-ului Total Baschet, Josh Sparks recunoaște că absența pivotui absolvent al colegiului Clemson reprezintă un minus pentru gruparea de pe malul Someșului. Chiar și așa, americanul este optimist și spune băieții lui "Bobo" Pintea au pregătit atent duelul cu bănățenii, victoria fiind singurul obiectiv luni seara. 

Cum ai aprecia parcursul lui "U" de până în prezent?

Sunt destul de mulțumit. Simt că este loc de mai bine, că putem să ne îmbunătățim jocul și că au fost meciuri pe care trebuia să la câștigăm. Totuși, este încă devreme în sezon și este mai bine dacă pierzi acum decât mai târziu, spre finalul campionatului.

Ocupați locul patru, iar singurele înfrângeri au venit în deplasare....

Așa este, acasă nu am pierdut niciun meci. Evoluăm mult mai bine și suntem mai uniți în fața fanilor noștri minunați care ne susțin de fiecare dată. În deplasare, bănuiesc că ajutorul de care beneficiază echipele gazdă este foarte util.

Ai strălucit din punct de vedere individual în ultimele jocuri. Ești mulțumit?

Cred că statisticile din ultimele partide sunt bune. Cu siguranță prestațiile mele se datorează și coechipierilor care m-au găsit perfect în teren și totul a mers bine. Avem mulți jucători care sunt capabili să înscrie și ne adaptăm jocul în funcție de cine este mai în formă într-un meci.

Cât de greu este fără Cătălin Baciu? 

Cătălin Baciu este un component important al echipei noastre. Prezența lui în teren ar fi fost foarte utilă pentru noi atât în atac cât și în apărare, însă nu avem ce face. Va trebui să ne descurcăm fără el în partida cu Timișoara.

Ce ne poți spune despre meciul cu BC Timișoara? 

Ne-am pregătit foarte bine toată săptămâna, am studiat jocul celor de la Timișoara, sperăm să facem un meci bun și la final să ieșim învingători.

*Foto: Nagy Melinda/u-mobitelco.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!