Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Josh Sparks, perfect din acțiune în fața Craiovei

Paul Olar

Paul Olar
23.02.2014

"U"-BT Mobitelco a trecut sâmbătă seara de SCM U Craiova cu scorul de 96-86, partida având loc la Sala Sporturilor "Horia Demian". A fost o confruntare în care ardelenii au primit contribuții semnificative din partea fiecărui baschetbalist.

Dintre aceștia s-a remarcat Josh Sparks, autor a 11 puncte. Americanul a fost perfect din acțiune, contabilizând 4/4 din interiorul semicercului și 1/1 din spatele arcului de cerc, alături de 4 recuperări. Mai mult, sportivul originar din statul Georgia a izbutit 2 pase decisive, 2 intercepții și un capac, statisticile sale formând un indice al eficienței de 19.

Sparks a fost cel mai eficient om al formației de pe Someșul mic, el având medii stagionale de 12.2 puncte, 5.6 recuperări și 1.7 pase decisive. Mai mult, jucătorul ce poartă pe maieu numărul 11 a fost vizitat de către părinți, care au venit special din Statele Unite pentru a urmări duelul cu SCM U Craiova de la fața locului.

*Foto: Nagy Melinda/u-mobitelco

7 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    Sparks
    O mica corectie, a avut 4/4 la doua puncte si 1/1 la trei puncte nu la libere cum ati scris in articol! Si nu este pivot ci extrema de forta, cand nu este nici un pivot "clasic" in teren (Baciu sau Lalovic) Silva joaca pivot nu Sparks!

    cu 10 ani în urmă (23.02.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      Sparks
      Eu spun ca se poate si sterge postul meu, nu fac colectie si nu mai are nici concludenta acuma ca au fost efectuate modificarile!Multumesc si o seara excelenta!

      cu 10 ani în urmă (23.02.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Paulolar :

    @ARM
    Va multumesc pentru micile atentionari. Totusi, multi specialisti numesc "pivot" jucatorii ce evolueaza atat pe pozitia 4, cat si 5. Aveti insa dreptate, denumirea de pivot fiind mai comuna pentru postul 5.
    O seara placuta!

    cu 10 ani în urmă (23.02.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      @Paul Olar
      Cu placere! Nu am stiut asta cu pozitiile, este interesant de tinut minte, am invatat si eu ceva nou :), data viitoare nu o sa mai comentez cand este numit pivot! Spor in continuare!

      cu 10 ani în urmă (23.02.2014)
    Raspunde
  • tzontzolino :

    wow
    Faceti baschet ca va inalta...cred ca la el a fost principiul tatal 2.15, mama 2.00, sora doar 1.90

    cu 10 ani în urmă (23.02.2014) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Nu partea ofensiva a lui Sparks trebuie remarcata in acest meci, ci partea defensive. intrarea lui a cam redus la tacere "show-ul" facut de nea Bureau. El si Kuburovic reprezinta punctele forte ale defensive clujene in materie de om la om, Lalovic exceleaza la help, Meda si Cuic in 3+2 au fost intotdeauna o forta acolo pe semicerc.

    Ca o remarca cand joaca Silvasna cu Sparks nu joaca nimeni 5 practice...se joaca cu doua extreme de forta.

    cu 10 ani în urmă (23.02.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      "U"
      Bai nene tu ne omori, din fericire intr-un mod absolut pozitiv! Acuma daca stau si ma gandesc si analizez meciul ii exact asa cum spui! Ar trebui sa aloci mai mult timp si sa scrii mai mult, merita! toate bune!

      cu 10 ani în urmă (24.02.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!