Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kevin Hardy izbutește cea mai bună prestație stagională în ultima etapă a LNBM

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
14.02.2016

Forma excelentă arătată de Kevin Hardy în partida cu CSM CSU Oradea,  de sâmbătă seara, nu a ajutat-o pe CSU Sibiu să producă surpriza, formația galben-albastră cedând pe terenul liderului, cu 91-77. Hardy a fost cel mai bun om al sibienilor, înscriind aproape jumătate din punctele cu care formația sa a încheiat partida.

Kevin Hardy a terminat meciul cu Oradea în double-double, fiind la cea mai bună prestație stagională. Americanul a jucat 35:32 de minute, timp în care a marcat 31 de puncte, a reușit 10 recuperări, 3 pase decisive și 6 intercepții, pentru un indice al eficienței de 41 de unități.  

La primul său sezon în România, Kevin Hardy a arătat niște calități tehnice impresionante. Fundașul nu numai că este principalul marcator al echipei sale, cu o medie de 15.9 puncte de meci, dar este și cel mai bun recuperator al lui CSU Sibiu, reușind 164 de recuperări în cele 22 de etape ale LNBM, adică o medie de 7.5 recuperări/meci.

De menționat că Hardy încheie prima parte a campionatului din postura de al doilea cel mai bun marcator al Ligii Naționale de Baschet Masculin. Lider la puncte este Goran Martinic, baschetbalistul lui BC Mureș Târgu Mureș, care a reușit să înscrie 360 de puncte, jucătorul lui  CSU Atlassib Sibiu având cu 10 puncte mai puțin marcate. Hardy este pe locul doi și la recuperări, cel mai bun recuperator al campionatului fiind Sulovic, jucătorul lui CS Dinamo București. La eficiență, Hardy este liderul național, urmat de Mladenovic, de la BCM U Pitești.  

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!