Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Kristina King, noua jucătoare a Universității Cluj-Napoca

Paul Olar

Paul Olar
19.08.2014

Universitatea Cluj-Napoca încearcă să facă uitată pierderea Andreei Pop printr-o baschetbalistă de peste ocean. În acest sens, gruparea ardeleană a ajuns la un numitor comun cu Kristina King.

Aceasta măsoară 1.78 m și evoluează pe postul de extremă. Provenind din statul Georgia, sportiva a absolvit colegiul Richmond, acolo unde s-a numărat printre cele mai importante jucătoare. Ea a contabilizat 27 de prezențe în stagiunea precedentă de NCAA, strângând medii de 12.5 puncte, 4.7 recuperări, 2.2 intercepții, respectiv 2.1 pase decisive.

În plus, King a totalizat un procentaj de 37.1% la aruncările din acțiune, alături de 28.8% din spatele semicercului, respectiv 82.2% la linia de pedeapsă. Extrema se regăsește, totodată, între cele 20 de baschetbaliste ale Universității Richmond care au ajuns la borna 1.000 de puncte marcate.

Kristine devine, așadar, a doua americancă din lotul pregătit de Florin Covaciu. Cealaltă este Amber Jones, fundaș ce a îmbrăcat maieul alb-negru și în returul sezonului 2013/2014.

*Foto: www.timesdispatch.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!