Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kyle Shiloh: “Suntem obligați să câștigăm”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
21.02.2014

Kyle Shiloh, conducătorul de joc al celor de la Gaz Metan Mediaș, care în acest sezon a evoluat în multe momente și pe poziția 2, a vorbit despre meciul cu Energia Rovinari. Această partidă este una crucială pentru ambele echipe în lupta pentru playoff iar americanul a declarat:

„Suntem obligați să câștigăm. Energia are o echipă bună, am jucat deja cu ei de 3 ori, au o tranziției excelentă și jucători la fel de buni. Acum îi cunoaştem bine așa că trebuie să câștigăm.”

„Am avut un sezon dificil iar accidentările pe care le-am avut au fost o piedică în plus din păcate pentru echipa noastră.”

Întrebat dacă mai speră la playoff sau dacă au capitulat deja, Shiloh a răspuns

„Da, evident că sperăm, cum am mai spus acest meci trebuie câștigat neapărat. Ne concentrăm pe acesta în acest moment.”

Jucătorul american care este aproape de a juca pentru naționala României a vorbit și despre atmosfera din sânul echipei:

„Este ok, suntem un grup bun de băieți. Nu există o atitudine prostă din parte vreunuia sau ceva de acest gen, totul este pozitiv.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!