Stiri

Kyndall Dykes, încă un meci bun în Italia

Eduard Popa

Eduard Popa
13.11.2017

kyndall dykes gsa udine

GSA Udine a reuşit a cincea victorie consecutivă în a doua ligă din Italia. Udine a trecut de Tezenis Verona, scor 77-61.

Fostul jucător al lui U-BT Cluj-Napoca, Kyndall Dykes, a fost unul dintre principalii performeri ai lui Udine. Americanul a jucat 35 de minute, timp în care a adunat 17 pct, 7 recuprări, 4 pase decisive şi 2 turnovers, pentru un indice al eficienţei de +22. Kyndall a avut 4/8 de la două puncte şi 3/6 de la 3 puncte. Christopher Mortellaro a fost cel mai bun marcator al lui Udine, cu 18 pct, în timp ce Mattia Udom a reuşit 14 pct pentru Verona.

În acest sezon Dykes a strâns o medie de 16,4 pct, 3,6 recuperări şi 3,4 pase decisive.

GSA Udine a reuşit să ajungă la un palmares de 5 victorii şi 2 înfrângeri şi se află pe locul cinci în clasamentul Serie B.

Kyndall a jucat în două rânduri în România pentru U-BT Cluj-Napoca, între anii 2009 și 2012, respectiv 2015-2017. Astfel, el a fost component al ambelor echipe ale Clujului care au reușit să câștige titlul național în acest deceniu (2011, 2017). De asemenea, Dykes a mai jucat 20 de partide în România pentru BC Mureș, în sezonul 2014-2015.

*foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!