Stiri Cupa României Masculin

Kyndall Dykes: „Țelul nostru este să ajungem în finală, iar apoi să o câștigăm”

Paul Olar

Paul Olar
28.09.2015

U-Banca Transilvania nu a întâmpinat emoții în seria cu Phoenix Galați din Cupa României. Ardelenii și-au adjudecat ambele încleștări, astfel că se pregătesc liniștiți de întâlnirea cu Dinamo, din prima etapă a Ligii Naționale.

Kyndall Dykes evidențiază un moral pozitiv al trupei lui Marcel Țenter, mărturisind că problemele personale din ultima perioadă nu îl afectează pe teren.

V-ați îndeplinit obiectivul în Cupa României...

Suntem bucuroși de victorie. Încercăm să construim ceva din fiecare succes. Totuși, nu suntem prea mulțumiți de felul cum am evoluat. Țelul nostru este să ajungem departe, în finală, pe care să o câștigăm.

Fiecare succes îl dedici tatălui tău, plecat dintre noi...

Bineînțeles că îi dedic victoriile mele. Din acest motiv mi-am schimbat numărul de pe maiou în 00. Știu că mă privește de acolo de sus și mă motivează să joc bine. Voi încerca să câștig toate meciurile!

Cum vezi debutul în campionat?

Nu i-am urmărit pe Dinamo demult. Chiar și așa, ne aflăm la debutul competiției, iar echipele încearcă să lase o impresie pozitivă. Bilanțul este 0-0, așa că sunt sigur că vor da totul pe teren. Vom fi pregătiți la rândul nostru.

Cât de mult contează susținerea fanilor?

Mă simt ca acasă, simt atașamentul lor. Acești suporteri minunați te îndeamnă să intri pe teren și să joci la potențial maxim. Chiar și dacă ești condus, ei te poartă spre victorie. Mi-a fost dor de fanii clujeni!

*Foto: Silviu Cristea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!