Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kyndall Dykes, principalul remarcat al lui BC Mureș în meciul 1 de la Ploiești

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
19.05.2015

BC Mureș a început cu stângul a doua finală a Ligii Naționale de Baschet Masculin pe care o joacă în ultimii trei ani. Mureșenii au cedat cu scorul de 79-70 pe terenul lui CSU Asesoft Ploiești după o partidă în care au alergat în permanență după adversar iar aportul lui Kyndall Dykes nu a fost suficient pentru o victorie a ardelenilor.

Americanul Kyndall Dykes a fost cel mai bun „tigru” în Sala Olimpia din Ploiești. În 35 de minute jucate extrema a cumulat 20 de puncte, 6 recuperări, 3 pase decisive, o intercepție, un capac și 4 mingi pierdute. Dykes a avut 8/16 de la 2 puncte, 1/1 de la 3 puncte și 1/1 de la linia de libere pentru un indice al eficienței de 19 unități. Din păcate pentru echipa sa, Kyndall Dykes nu a încheiat jocul pe parchet acuzând probleme musculare în ultimele minute și a fost scos pe brațe din teren de către colegi.

Ouasmane Barro a terminat în double-double pentru BC Mureș. Pivotul a totalizat 10 puncte și 15 recuperări, plus o pasă decisivă, 2 intercepții și 3 minigi pierdute. Barro a avut doar 4/10 de la 2 puncte și 2/4 de la linia de libere pentru un coeficient de 11 unități.

Goran Gajovic și Andrei Căpușan au contribuit fiecare cu câte 11 puncte, primul adăugând și 8 recuperări iar cel de-al doilea o recuperare și o pasă decisivă.

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!