Stiri Juniori U20 Masculin

L2M. BC Mureș câștigă în fața Gaz Metan Mediaș

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
03.12.2012

G. Baczo, cu 25 puncte, A. Oprea cu 18 și O. Kilyen cu 17 au condus echipa târgmureșeană spre victorie, 117-46 (25-8, 30-11, 35-12, 27-15), în fața unui adversar ce ocupa, până la această partidă, locul 1 în clasamentul seriei.

Mureșul a avut cinci jucători cu peste 10 puncte marcate, celor enumerați mai sus adăugându-se N. Steff, cu 12 și C Barabasi cu 10. I. Borsa a fost la un pas de double double, cu 9 puncte și 15 recuperări, iar Oprea a dăugat punctelor marcate și 8 mingi prinse la panou.

Gaz Metan Mediaș a avut un jucător în double double. Cu 13 puncte și 15 recuperări, Mihai Moșoiu a fost cel mai bun jucător al medieșenilor. C. Funar a marcat 15 puncte, iar P. Birlosan 11.

În urma acestui rezultat Mureșul obține a treia victorie a sezonului și se devansează Mediașul de pe prima poziție a clasamentului, care are tot 6 puncte dar din 4 jocuri. Etapa următoare Mureș va întâlni Sibiul, codașa grupei, în timp ce Mediașul va avea zi liberă.

În galeria foto a articolului găsiți, în capturi foto de pe site-ul FRBaschet, statisticile complete ale celor două echipe!

În celălat meci din etapa a IV-a a seriei a V-a, CSU Cuadripol Brașov a trecut de CSU Atlassib Sibiu cu 85 - 81.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!