Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

LNBF – Avancronica etapei cu numărul 8

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
31.10.2014

Etapa a 8-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin demarează sâmbătă, 1 noiembrie și propune câteva dueluri interesante. Din această etapă s-a jucat deja un meci, Rapid Bucureşti și Univ. Goldiș ICIM Arad disputând o partidă în devans, care la final a fost câștigată de arădence cu scorul de 77-88.

Olimpia CSU Braşov 01 noiembrie 2014, ora 13:30
 Sala D.P. Colibaşi
ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe
4-3 Fișa meciului 6-1

 

Olimpia CSU Brașov și Sepsi SIC Sfântu Gheorghe deschid balul de baschet feminin din acest weekend. În acest moment, ambele echipe ocupă poziții de play-off în clasament, gazdele fiind pe 8 cu 4 victorii și 3 înfrângeri iar formația din Sfântu Gheorghe pe 3 cu 6 victorii și o înfrângere. Cele două formații s-au mai întâlnit în patru rânduri până acum, câștig de cauză având de fiecare dată Sepsi SIC Sfântu Gheorghe.

Partida dintre Olimpia CSU Brașov și Sepsi SIC Sfântu Gheorghe se va desfășura la Sala D.P. Colibași, sâmbătă (01.11), cu începere de la ora 13:30.

CSU Alba Iulia 01 noiembrie 2014, ora 17:00
 Sala Sporturilor Alba Iulia
CSU Oradea
5-2 Fișa meciului 1-6

 

CSU Alba Iulia primește vizita lui CSU Oradea. Echipa gazdă este într-o formă bună și a câștigat 5 partide din primele 7 jucate. Orădencele au înregistrat un singur succes în acest sezon și ocupă penultimul loc în clasamentul LNBF. Alba iuliencele sunt pregătite să șteargă cu buretele înfrângerea din etapa trecută de pe terenul lui CST BC Alexandria. CSU Oradea nu a mai învins pe CSU Alba Iulia din 2009, când se impunea cu scorul 77-62.

Universitatea Cluj-Napoca 03 noiembrie 2014, ora 16:00
 Sala "Horia Demian"
Phoenix Galaţi
2-6 Fișa meciului 5-2

 

Universitatea Cluj-Napoca după ce și-a demis antrenorul va da piept pe teren propriu cu Phoenix Galați. Cele două echipe se întâlnesc după ce etapa trecută au reușit să învingă, clujencele la Craiova iar gălățencele acasă, pe Olimpia CSU Brașov. Confruntarea pare deschisă oricărui rezultat chiar dacă Universitatea este gazdă, Phoenix are moralul ridicat știind că în sezonul trecut a câștigat ambele meciuri cu ardelencele.

Arbitrii delegați pentru această partidă sunt Gabriela Istvan și Răzvan Opriș.

CSM Satu Mare 01 noiembrie 2014, ora 16:30
Sala Sporturilor Satu Mare
CST BC Alexandria
2-5 Fișa meciului 5-2

 

CSM Satu Mare are meci tare pe teren propriu în fața lui CST BC Alexandria. Cele două echipe s-au mai înfruntat de 22 de ori în LNBF și se află la egalitate la meciurile directe, fiecare cu câte 11 victorii. Echipa din Satu Mare nu traversează cea mai bună formă, pierzând ultimele trei partide. Echipa din Alexandria are 2 victorii în ultimele trei etape și ocupă poziția a 5-a în clasament față de locul 11 ocupa de CSM.

BCM Tymes Timișoara 01 noiembrie 2014, ora 15:30
 Sala "Constantin Jude"
CS Nova Vita Târgu Mureş
3-4 Fișa meciului 4-3

 

BCM Tymes și Nova Vita Târgu Mureș par să ofere la prima vedere cel mai echilibrat meci al rundei. Bănățencele sunt pe locul 9 înaintea acestei etape în timp ce Nova Vita se află cu două poziții mai sus. Parcursul din ultimele cinci etape al celor două echipe a fost unul asemănător, ambele câștigând trei partide și cedând în două dintre acestea. Ca și palmares direct, BCM Tymes conduce la general cu 4-2.

CSM Târgoviște 01 noiembrie 2014, ora 17:00
 Sala Sporturilor Târgovişte
SCM CSŞ U Craiova
7-1 Fișa meciului 0-7

 

Cel mai dezechilibrat meci al etapei este cel dintre campioana en-titre CSM Târgoviște și SCM CSȘ U Craiova. Oltencele nu au câștigat vreun meci în acest debut de sezon și așteaptă cu înfrigurare meciul cu CSM ținând cont că târgoviștencele au făcut instrucție cu CSM Satu Mare, Rapid București și Nova Vita în ultimele trei etape.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!