Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

LNBF – Etapa II – MVP: Angel Robinson

Andreea Vlase

Andreea Vlase
10.10.2017

Angel Robinson - MVP etapa 2 LNBF

Foto: Jeff Warder

Cele patru partide care s-au jucat în runda a 2-a din campionatul feminin s-au încheiat cu victoriile gazdelor. Două dintre acestea au fost decise la diferența minimă de un punct. UPM BC Sirius Târgu Mureș s-a impus cu 88-87 în duelul cu CSBT Alexandria cu un coș pe sirenă.

Din partida care a deschis etapa am selectat MVP-ul rundei a doua. Angel Robinson a fost, din nou, impresionantă în alb-roșu. Aceasta a oferit assist-ul pentru buzzer beater-ul reușit de Lawrence. Robinson a jucat aproape 37 de minute și a fost în double-double cu 18 puncte și 10 pase decisive, la care a adăugat 5 recuperări, 3 turnovers, 2 intercepții și 2 faulturi, pentru 26 indice al eficienței. Americanca a avut 6/11 la aruncările de două  puncte, 0/1 de la distanță și 6/6 la linia de fault. Căpitanul celor de la Sirius a fost în double-double și în prima etapă când i-au lipsit 3 assist-uri pentru a avea triple-double.

Coechipiera lui Robinson, Zorica Mitov a avut și ea o contribuție semnificativă la victoria mureșencelor contra echipei care le învingea fără drept de apel în cupă. Mitov a reușit 21 de puncte și 12 recuperări. În aceeași partidă, dar de la formația învinsă, s-au remarcat Carla Barte (27 de puncte, 14 recuperări, 23 eficiență) și Promise Amukamara (22 de puncte, 28 eficiență). Nathalie Fontaine a înscris 25 de puncte (14 eficiență) pentru campioana ACS Sepsi SIC în victoria la 20 de puncte cu FCC ICIM Arad, de la învinse remarcându-se Brandi Wingate (24 de puncte, 21 eficiență). În celălalt meci încheiat la o lungime, Aliyyah Handford a înscris 20 de puncte (9 eficiență) pentru Olimpia Brașov, cu Biljana Pesovic având 15 puncte (20 eficiență), iar Aliyah Kilpatrick a marcat 19 puncte (16 eficiență) pentru învinse.

Performerii etapei:

-Puncte: Carla Bartee (CSBT Alexandria) – 27

-Recuperări: Carla Bartee (CSBT Alexandria) – 14

-Pase decisive: Angel Robinson (UPM BC Sirius Târgu Mureș) – 10

-Intercepții: Marina Kress (ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe) – 4

-Capace: Alyssa Lawrence (UPM BC Sirius Târgu Mureș) și Kristina Higgins (Olimpia Brașov) – 2

-Eficiență: Promise Amukamara (CSBT Alexandria) – 28

*În această etapă mai este de disputat meciul dintre Universitatea Cluj-Napoca și CS SCM Timișoara care a fost amânat pentru luna decembrie.

*Nu am luat în calcul la alcătuirea acestui material partida dintre CSM Satu Mare și CSU Alba Iulia din cauză că statistica de la acel meci este controversată. Cea de pe site-ul federației nu corespunde cu realitatea, iar lista marcatoarelor diferă de la o sursă la alta.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!