Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

LNBF – Etapa XI – MVP: Ashley Morrissette

Andreea Vlase

Andreea Vlase
24.12.2017

În etapa a 11-a din Liga Națională s-au înregistrat trei victorii ale gazdelor și una pentru oaspete. Cea mai mică diferență a fost în partida dintre CSU Alba Iulia și CSM Satu Mare, scor 85-81. Din acea întâlnire vine MVP-ul rundei.

Ashley Morrissette a avut o contribuție decisivă pentru victoria formației sale în fața ocupantei locului secund înaintea etapei. Fundașul american a marcat 28 de puncte în 35:51 minute. Aceasta a avut 2 reușite de două puncte din 5 încercări, 6 din 11 de la mare distanță și 6 din 7 libere transformate. A adăugat o recuperare, 3 pase decisive, un fault, 4 faulturi scoase la adversar, 2 mingi pierdute și o intercepție pentru 22 la eficiență. Cu Morrissette în teren CSU Alba Iulia a avut +11. Jumătate din punctele sale au venit în ultimele zece minute. Atunci a transformat toate cele 5 libere pe care le-a avut și a înscris 3 coșuri de la distanță.

Au mai avut evoluții remarcabile: Carla Bartee (22 de puncte și 22 de recuperări pentru 32 la eficiență în victoria obținută de CSBT Alexandria cu ultima clasată, Sirius Târgu Mureș, scor 76-64), Dlesha Lloyd (22 de puncte, 6 recuperări, 4 assist-uri, 24 eficiență în succesul lui SCM Timișoara, 61-56, cu U Cluj), Leeza Burdgess (SCM Timișoara, 16 puncte, 14 recuperări, 21 eficiență) și Danielle Hamilton-Carter (13 puncte, 10 recuperări, 19 eficiență în victoria lui ACS Sepsi SIC de la Arad cu 82-58).

De la învinse s-au remarcat Taneisha Harrison (23 de puncte, 11 recuperări, 28 eficiență pentru CSM Satu Mare) și Angel Robinson (21 de puncte, 13 recuperări, 29 eficiență pentru Sirius Târgu Mureș).

Performerii etapei:

-Puncte: Ashley Morrissette  (CSU Alba Iulia) – 28

-Recuperări: Carla Bartee (CSBT Alexandria) – 22

-Pase decisive: Jessica January (CSU Alba Iulia), Annemarie Godri-Părău (ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe), Porchia Green și Marina Solopova (amândouă de la CSM Satu Mare) – 5

-Intercepții:  Ivana Grbic (CSBT Alexandria) – 3

-Capace: Leeza Burdgess (SCM Timișoara) – 2

-Eficiență: Carla Bartee (CSBT Alexandria) +32

*foto: Sport Pictures facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!