Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

LNBF – Etapa XV – MVP: Biljana Pesovic

Andreea Vlase

Andreea Vlase
18.01.2018

În etapa a 15-a din Liga Națională de baschet feminin s-au înregistrat două victorii ale gazdelor și două ale oaspetelor. Olimpia Brașov, ocupanta locului 6 înaintea rundei, a trecut acasă cu 70-62 de CSM Satu Mare, formația de pe locul doi. Din acest meci vine MVP-ul etapei intermediare.

Biljana Pesovic a fost cea mai eficientă jucătoare de pe teren cu +25 indice al eficienței. Sârboaica a jucat aproape 36 de minute, timp în care a înscris 20 de puncte, cu 3/7 la aruncările din interiorul semicercului, 4/7 de la mare distanță și 2/3 la linia de fault. A adăugat 6 recuperări (1 ofensivă/5 defensive), 5 pase decisive, 2 greșeli personale, 3 faulturi scoase, un turnover și 3 intercepții. Căpitanul Olimpiei Brașov a ieșit la rampă în sfertul secund, când formația sa traversa o perioadă dificilă. Oaspetele au redus diferența de la 14 la 5 puncte. Sârboaica a înscris 10 puncte la rând în aproximativ un minut și jumătate și și-a păstrat echipa la conducere. În ultimul sfert a mai reușit două triple cu care a mărit diferența la 7 și 14 puncte.

În aceeași partidă au avut contribuții importante Aliyyah Handford (Olimpia Brașov, 21 de puncte, 7 recuperări, 21 eficiență) și Taneisha Harrison (CSM Satu Mare, 20 de puncte, 8 recuperări, 18 eficiență). S-au mai remarcat în această rundă: Promise Amukamara (CSBT Alexandria, 23 de puncte, 5 recuperări, 21 eficiență în victoria cu SCM Timișoara), Leeza Burdgess (CS SCM Timișoara, 19 puncte, 11 recuperări, 22 eficiență), Nathalie Fontaine (ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, 16 puncte, 7 recuperări, 24 eficiență în succesul cu Sirius Târgu Mureș) sau Angel Robinson (UPM BC Sirius Târgu Mureș, 18 puncte, 6 recuperări, 5 assist-uri, 18 eficiență).

Performerii etapei:

-Puncte: Promise Amukamara (CSBT Alexandria) – 23

-Recuperări: Kristina Higgins (Olimpia Brașov) – 13

-Pase decisive: Annemarie Godri-Părău (ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe) – 8

-Intercepții: Dlesha Lloyd (CS SCM Timișoara) – 4

-Eficiență: Biljana Pesovic (Olimpia Brașov) +25

*Au fost din nou probleme cu statistica, la meciul dintre CSU Alba Iulia și Universitatea Cluj. La acea partidă coșghetera a înscris 16 puncte. Din cauza acestor probleme, nu am luat în calcul acest meci, după ce în dățile precedente când au fost probleme cu statistica live, au fost probleme și cu cea finală.

*foto: Sport Pictures

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!