Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

LNBM - Etapa a VII-a - MVP: Giordan Watson

Radu Bărăian

Radu Bărăian
04.12.2017

U-Banca Transilvania Cluj-Napoca a câștigat în cadrul etapei a 7-a din LNBM derby-ul cu CSM CSU Oradea, scor final 83-82, și a dat de asemenea și cel mai bun jucător al etapei. Conducătorul de joc româno-american, Giordan Watson, a marcat coșul victoriei pentru echipa sa cu 5 secunde înainte de final, izbutind totodată cea mai bună prestație personală stagională, fiind desemnat de site-ul nostru MVP-ul etapei a 7-a din Liga Națională. 

Titular, micuțul fundaș american a jucat 32 de minute în fața orădenilor, timp în care a reușit să marcheze cele mai multe puncte, respectiv să acumuleze cele mai multe unități în dreptul eficienței. Elevul lui Mihai Silvășan a încheiat meciul cu 22 de puncte marcate, 7 pase decisive, 3 recuperări, 1 intercepție, 3 mingi pierdute și 26 la productivitate. Din punct de vedere al procentajelor, Watson a terminat cu 67% (6/9) din interiorul semicerului, 100% (3/3) de la mare distanță și 50% (1/2) din dreptul liniei de fault. 

Ultimele secvențe ale partidei dintr U-BT Cluj și CSM Oradea, cu reușita lui Watson în prim-plan:

Fundașul campioanei en-titre și a naționalei României nu a ratat niciun meci pentru U-BT în acest sezon de LNBM, având după 7 meciuri jucate medii de 14.0 puncte, 4.0 pase decisive, 1.6 recuperări, 1.9 intercepții, 1.7 mingi pierdute și 16.4 la eficiență, totul în 25:44 minute petrecute în medie pe parchet. 

*Foto: Manases Sandor (u-bt.ro)

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea mailman :

    haide U
    Felicitari acestui baiat care pare sa fie de prin Floresti! Apreciem ca joaca bine si la Nationala, nu numai o data impotriva noastra si gata! In rest am vazut multe greseli la amandoua echipele si un final decis pe ratarea lui Milosevici si reusita lui Watson. Bravo baieti, atmosfera a fost grozava la Sala, doar ca pe vremea cand Noi eram Galeria lui U in urma cu 30 de ani stiam sa cantam repertoriul pe care Parintii nostri il compusesera in studentia lor!

    cu 6 ani în urmă (04.12.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!