Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Larisa Toma va juca la Alba Iulia. Huțanu revine la Târgoviște

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
28.08.2013

CSU Alba Iulia a făcut o mutare importantă pe piața transferurilor în baschetul feminin. Oficialii clubului ardelean s-au înțeles cu “veterana” Larisa Toma, una dintre cele mai experimentate jucătoare din campionatul românesc.

Acest transfer vine după rezilierea contractului de comun acord cu nou-venita Andreea Huțanu, care a stat doar 10 zile la Alba Iulia, preferând să revină la CSM Târgovişte. Pivotul în vârstă de 25 de ani a motivat despărțirea prematură de Alba Iulia prin faptul că nu s-ar fi integrat în echipă.

Larisa Toma a fost legitimată în sezonul trecut la SCM U Craiova, formație cu care a terminat campionatul pe poziția a 10-a, nereușind să acceadă în play-off. Sportiva în vârstă de 38 de ani ce evoluează pe postul de pivot a fost a 5-a recuperatoare în topul Ligii Naționale de baschet feminin și cea mai eficientă româncă din campionat. Aceasta a avut medii de 9.2 recuperări pe meci, 10.6 puncte, 2.2 pase decisive, totalizând și 7 double-double-uri.

În această vară, experimentata jucătoare a mai fost curtată de prim-divizionarele  CS Teleorman Alexandria, CSM Satu Mare și CSM Târgoviște.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!