Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Laszlofy Botond: “Nu suntem pregătiți pentru Liga Națională”

Ionuț Greere

Ionuț Greere
16.07.2014

La termenul limită de înscriere în Liga Națională pentru sezonul viitor al campionatului, trei echipe nu au depus actele necesare. Este vorba de Farul Contanța, Concordia Chiajna și Știința București. Federația a prelungit termenul cu încă trei zile, însă sunt slabe șanse de a se mai schimba ceva. Nici alte formaţii nu își manifestă intenția de a evolua în sezonul viitor al Ligii Naționale.

Tehnicianul formației BC Miercurea Ciuc, Laszlofy Botond a declarat următoarele pentru site-ul nostru: ”Nu suntem pregătiți pentru a evolua în Liga Națională. Situația financiară a clubului nu ne permite să jucăm și nu doresc să facem decât simplu act de prezență. Pe noi nu ne-a contactat nimeni, dar poziția oficală a clubului nostru rămâne aceasta.”

Astfel, este posibil ca în noul sezon al LNBM să avem la startul competiției doar 13 echipe.

6 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    !
    Absolut mirific..... poate nu se inscrie nici Mediasul, poate nici "adevaratul" "U" si atunci o sa avem doar 11 si daca mai renunta 1 vor fi zece si poate..... o sa fim ca in "zece negri mititei"

    cu 9 ani în urmă (16.07.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    Din pacate
    toate echipele puternice in afar de Asesoft au ca obiectiv calificarea in finala.Nu are nimeni ca obiecti cistigarea titlului toti se multumes cu accederea in finala din pacate L-am vazut si pe Cristescu la digi 24 Cluj spunind ca obiectivul lor este finala Daca nici la asemenea buget nu-ti propui sa cistigi titlul atunci ar trebui sa lasi pe altul care-si propune acest lucru si chiar se zbate sa-l obtina. Si apropo, zicea Cristescu ca acel buget de 1 milion de euro ca fi doar pentru echipa mare Poate chiar mai mult zicea el

    cu 9 ani în urmă (16.07.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U BT
      Pai daca bugetul nostru este de un bulion al ploiestiul se apropie de doua, cele doua transferuri plus "ramasitele" de anu trecut nu sunt deloc ieftine..... Nu este o crima sa privesti realist lucrurile si sa le tratezi privind adevarul in fata!

      cu 9 ani în urmă (16.07.2014)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      obiectiv
      Daca aveti buget de minim 1 milion de euro pt echipa de seniori, atunci trebuia sa aveti obiectiv titlul. Obligatoriu. La un asemenea buget e un esec sa nu prinzi finala, sa o joci e ceva normal si sa o castigi e ceva posibil. Daca plecati de la inceput cu obiectiv locul 2 atunci tare mi-e frica ca nu-l prindeti nici pe ala.
      Anul asta Ploiestiul a ajuns in decisiv atat cu Clujul cat si cu Oradea. Daca la finalul sezonului regulat era situatie din campionatul trecut, eu cred ca Ploiestiul nu lua titlul pe terenul advers.
      Asa ca eu zic sa sperati pt ca indiferent de ce jucatori aduc nu e obligatoriu sa aiba echipa. Si mai e si Aspectul EuroCup. Daca nu au rezultate vor pleca cave jucatori care au venit pt a juca in Europa.

      cu 9 ani în urmă (17.07.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    -
    Atunci hai sa fim cu toti realisti si sa visam cu toti la locul doi

    cu 9 ani în urmă (16.07.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      ......

      cu 9 ani în urmă (16.07.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!