Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Laszlofy Botond: "Victoriile aduc întotdeauna mai multă încredere în forţele proprii"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
22.12.2012

Foto: Andor Marton

BC PH Miercurea Ciuc a ajuns la două victorii consecutive în Liga Naţională de Baschet masculin după succesele înregistrate în faţa lui Dinamo respectiv Farul, iar ciucanii nu doresc să se oprească aici. Sâmbătă, la Miercurea Ciuc, soseşte BC Mureş, iar formaţia gazdă speră să încheie turul cu patru victorii.

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru Laszlofy Botond a vorbit despre partida cu Farul, dar şi despre următorul adversar. Tehnicianul este de părere că victoriile contează foarte mult în ceea ce priveşte încrederea faţă de "forţele proprii", sperând ca elevii săi să lupte pentru a obţine o victorie foarte importantă.

Cu Farul a fost o victorie muncită. Am jucat destul de bine în ambele faze ale jocului, jucătorii au fost motivaţi şi concentraţi pe toată durata partidei, aşa că pot să fiu mulţumit şi de rezultat şi de joc în general. Victoriile aduc întotdeauna mai multă încredere în forţele proprii, aşa că sper ca sâmbătă să avem atitudinea potrivită în ultimul meci al turului şi chiar dacă va fi un meci greu să luptăm pentru victorie şi să o obţinem.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!