Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Lawrence Kinnard, cel mai bun jucător al Sibiului în victoria cu U-BT

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
21.01.2018

CSU Sibiu s-a impus, sâmbătă seara, pe terenul celor de la U-BT Cluj-Napoca, fiind al doilea succes pe care galben-albaștrii îl obțin în actuala ediție de campionat în fața campioanei României. Sibienii au câștigat la o diferență de 16 puncte, scor 86-70, cel mai bun jucător trimis de Dan Fleșeriu pe parchet fiind Lawrence Kinnard. Americanul a prins o seară excepțională, reușind cea mai bună prestație a sa pentru formația sibiană.   

Lawrence Kinnard a intrat titular, a fost cel mai folosit jucător din tabăra galben-albastră și cel mai bun marcator. Aproape 39 de minute a petrecut pe parchet americanul lui CSU Sibiu, aducându-și o contribuție extrem de importantă la succesul dobândit de formația sa în Polivalenta din Cluj-Napoca.

Kinnard a terminat partida cu cifre foarte bune la capitolul aruncări. Jucătorul lui CSU Sibiu nu a irosit nicio aruncare de 3 puncte, astfel că toate cele 6 mingi trimise de dincolo de semicerc au găsit inelul. Așadar, 6/6 de 3 puncte și 5/10 aruncări de 2 puncte, pivotul americanul totalizând 28 de puncte.

Ba mai mult, Lawrence Kinnard a fost extrem de aproape de a-și trece în cont un double-double, fiind și un bun recuperator în partida de aseară, cu 9 rebound-uri defensive. Kinnard a mai reușit 6 pase decisive și 3 intercepții, terminând partida cu un indice al eficienței de 40 de unități. Lawrence Kinnard are medii de 11.1 puncte pe meci, 4.5 recuperări și 2 assist-uri.

Alături de Kinnard, un alt jucător al lui CSU Sibiu a terminat partida cu U-BT cu peste 20 de puncte marcate. Este vorba de Tyler Laser, care a contribuit și el cu 23 de puncte la victoria sibienilor. 

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!