Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

LeVar Seals, providenţial în victoria lui CSU Sibiu cu U BT Cluj-Napoca

Adrian Stoinea

Adrian Stoinea
01.11.2014

CSU Sibiu a reuşit să câştige derby-ul Ardealului, într-un final incendiar. Jucătorii lui Miodrag Perisic au avut o revenire fantastică, după ce timp de aproape trei reprize au fost mereu în spatele clujenilor. Seals a fost omul meciului pentru sibieni, reuşind de unul singur să întoarcă soarta unui meci care părea pierdut, la un moment dat. Înainte cu un minut de fluierul final, CSU Sibiu era condusă cu cinci puncte diferenţă, 80-75, iar LeVar Seals şi-a intrat în rol pe parchetul Sălii Sporturilor “Horia Demian”, izbutind să marcheze două coşuri de la trei puncte şi alte două puncte de la libere, pentru o victorie imensă a sibienilor.

Americanul a marcat 18 puncte, 2/3 (67%) de două puncte, 3/7 (43%) de trei puncte, 5/7 (71%) de la libere. Fundaşul lui CSU Sibiu a mai făcut 4 recuperări, pentru un indice al eficienţei de 15 unităţi.

Partida dintre U BT Cluj-Napoca – CSU Atlassib Sibiu, încheiată cu scorul de 82-83 în favoarea oaspeţilor, a contat pentru etapa a cincea din LNB masculin.

*foto: csusibiu.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!