Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Levente Szijarto: "Vrem să câştigăm un nou titlu în faţa propriilor suporteri"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
11.06.2014

Szijarto

CSU Asesoft Ploieşti poate cuceri un nou titlu de campioană, chiar în faţa propriilor suporteri. Joi, cu începere de la ora 20:00, la Sala Sporturilor Olimpia, băieţii lui Vladimir Arnautovic se vor înfrunta cu CSM Oradea, în Meciul 5 al Finalei Ligii Naţionale.

Levente Szijarto, extrema prahovenilor, a vorbit pentru Total Baschet despre acest ultim joc al ediţiei de campionat.

Oradea este echipa care merită să joace finala cu noi, după tot parcursul lor din timpul campionatului. Însă joi, noi vrem să câştigăm un nou titlu în faţa suporterilor noştri.

Întrebat ce crede că poate face diferenţa, Levi a răspuns:

Diferenţa o va face valoarea noastră şi experienţa ca echipă, conducere, antrenor.

Partida de la Ploieşti va fi transmisă în direct de Digi Sport 1.

foto: Mirela Oprea

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    !
    Oare ce ar pati ploiestenii daca ar lua un hap de modestie! "Valoarea voastra" lol, asta ii buna, da buna rau de tot, daca sunteti ATAT de valorosi cum muma lui Petre Ispirescu ati reusit sa jucati 5 meciuri cu noi ("U"), 5 meciuri in care morcovul a fost frate cu stalpul de telegraf? Interviul asta se califica la rubrica "Domnul Goe" si sursa de inspiratie pentru Caragiale!

    cu 9 ani în urmă (11.06.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!