Stiri

Liga Endesa – DeShaun Thomas, la un pas de FC Barcelona

Paul Olar

Paul Olar
30.08.2014

Părăsiți de Kostas Papanikolaou, sportiv ce a ales drumul NBA-ului, oficialii Barcelonei par activi pe piața transferurilor. În acest sens, presa iberică anunță că trupa catalană i-a găsit un înlocuitor grecului.

Este vorba de DeShaun Thomas, care va semna cât de curând un angajament cu formația lui Xavier Pascual. Americanul vine de la JSF Nanterre, fosta campioană a Franței. Îmbrăcând maieul verde, extrema s-a remarcat cu medii de 12.2 puncte și 3.9 recuperări în Euroligă.

Thomas s-a născut pe 28 august 1991 și provine din Fort Wayne, statul Indiana. Sportivul a absolvit celebrul colegiu Ohio State și a fost draftat în NBA de către San Antonio Spurs. DeShaun nu a apucat să evolueze pentru texani, începându-și astfel cariera în Europa.

Jucătorul de peste ocean ar putea deveni a cincea achiziție efectuată de FC Barcelona. Spaniolii, s-au mai despărțit, totodată, de baschetbaliști precum Erazem Lorbek sau Jacob Pullen.

*Foto: www.lanouvellerepublique.fr

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!